Portioner: 2 personer

Forberedelse: 10 minutter

Tid: 10 minutter

Ingredienser:

  • 300 gram skåret kyllingebryst
  • 40 gram grøn peberfrugt
  • 40 gram rød peberfrugt
  • 30 gram løg
  • 30 gram forårsløg
  • 30 gram cashewnødder
  • 10 ml sojasovs
  • 20 ml østerssovs
  • 2 ml mørk sojasovs
  • 6 gram sukker
  • Olivenolie til stegning
  • 1,5 dl Jasminris

Lav Chicken Cashew som på en ægte thailandsk restaurant

Chicken Cashew er en ret, der tilbyder en fantastisk kombination af saftig kylling, sprøde cashewnødder og forskellige grøntsager, som sammen skaber en rig og velsmagende ret, der tager smagsløgene på tur til Thailand.

Får du også lyst til at lave retten for dig selv? Så finder du vores Chicken Cashew-opskrift her. Selvom retten traditionelt laves med kylling, har du rig mulighed for at prøve retten af med andre proteinkilder, alt efter hvad du bedst kan lide.

Tip: Besøg din lokale asiatiske specialbutik, hvis du ikke kan finde mørk sojasovs i de almindelige fødevarebutikker.

Du kan også bestille denne ret hos din lokale Wokshop

Sådan gør du

  1. Varm olivenolien op i en stor pande eller wok over medium-høj varme.
  2. Tilsæt den skårne kylling til panden og steg, indtil kyllingen er gyldenbrun.
  3. Tilsæt derefter løg skåret i mundrette stykker til panden og sautér, indtil de er klare og duftende.
  4. Tilsæt rød og grøn peberfrugt til panden og steg, indtil de er møre.
  5. Tilføj sojasovs, østerssauce, mørk sojasovs og sukker. Tilsæt lidt vand efter behov.
  6. Herefter kan du tilføje cashewnødder og forårsløg til panden. Rør godt rundt og lad det simre i 2-3 minutter, eller indtil saucen er tyknet. Smag til og justér krydringen efter behov.
  7. Tag panden af varmen og server sammen med kogt jasminris ved siden af.