Handelsbetingelser
for køb af
takeaway

Disse e-handelsbetingelser gælder for alle køb foretaget via www.wokshop.dk, som ejes og drives af Wokshop ApS, CVR-nr. 25362225, Strandvejen 185, 2900 Hellerup.

Ordrebekræftelse og afhentning

Når du har foretaget et køb via www.wokshop.dk modtager du en ordrebekræftelse pr. e-mail. Ordrebekræftelsen indeholder dit ordrenummer, som du skal fremvise når du henter dine varer. Hvis en bestilling ikke er blevet hentet på aftalt tidspunkt eller efterfølgende inden for rimelig tid, forbeholder vi os retten til at kassere maden, uden at give pengene retur for din ordre.

Priser og betaling

Priserne fremgår det samme sted, hvor du vælger, hvilke varer du ønsker og den samlede pris for ordren fremgår af indkøbskurven, inden du foretager købet. Alle priser er i danske kroner (DKK) inkl. moms. Betalingen sker samtidigt med ordrens afgivelse, idet vores køkken påbegynder arbejdet i umiddelbar forlængelse af bestillingen. Vi accepterer som udgangspunkt følgende betalingsmidler: Dankort, Visa Dankort, MasterCard, Maestro, Visa Electron.

Kreditkortgebyr

Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr. For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr. Der betales et transaktionsgebyr på kr. 1,39 pr. transaktion uanset korttype. Dette gebyr vil ligeledes fremgå af oversigten over dit køb, som vises, inden du bekræfter dit endelige køb. Dine kortoplysninger bliver krypteret og sendt direkte videre til banken via en sikker forbindelse.

Gavekort

Der kan betales med gavekort online.

Feedback

Hvis du har ris eller ros til din oplevelse, mad eller service, kan du sende feedback til os via mail på kontakt@wokshop.dk

Hvis du er forbruger, kan du også klage til Ankenævnet for hotel, restaurant og turisme via dette link: www.hrt-ankenaevn.dk eller til Fødevarestyrelsen.

Reklamationsret

Købelovens almindelige regler om reklamation og mangler gælder for køb foretaget på www.wokshop.dk.

Fortrydelsesret

Ved bestilling af mad og drikke, gælder der ingen fortrydelsesret, jf. forbrugeraftaleloven – fortrydelsesrettens område, paragraf 17 stk. 2 og paragraf 9 stk. 2.

Ansvarsbegrænsning og forbehold

Wokshop er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser hos eksterne partnere. Wokshop kan ikke garantere, at www.wokshop.dk til enhver tid er i fuld funktion og fejlfri, og Wokshop kan ikke drages til ansvar for eventuelle følger af brug af www.wokshop.dk, såsom problemer med internetopkobling og anvendelse af ikke-tidssvarende pc’er og software. Wokshop tager forbehold for udsolgte varer, og kan således ikke drages til ansvar for manglende levering af bestilte varer eller tjenesteydelser, hvis den manglende levering skyldes, at varen eller tjenesteydelsen er udsolgt. Wokshop tager forbehold for, at mindre ændringer i mad og drikkevarer bestilt via webshoppen kan forekomme.

Smileys

Alle vores restauranter er omfattet af smileyordningen, og vores smileyrapporter hænger synligt fremme i restauranterne, på www.wokshop.dk og på www.findsmiley.dk.

cookie- &
persondatapolitik

Når du besøger vores website registrerer vi besøget i vores statistik (Google Analytics). Vi gemmer kun personlige informationer om dig, idet du selv indtaster dem i forbindelse med køb eller bestilling af bord – læs mere herom under Personoplysninger, Generelt.

Vi sætter desuden nogle cookies som blandet andet har til formål at få websitet til at fungere korrekt og give dig en god oplevelse på vores website – mere om cookies herunder.

cookies

Websitet anvender ”cookies”. Cookies er en tekstfil, som gemmes på din enhed (computer, mobil el. tilsvarende) med det formål at genkende denne enhed, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies, se afsnittet herunder

sletning
af dine
cookies

Ønsker du af en eller anden årsag at slette eller blokere for cookies, kan du på følgende link finde en vejledning til hvordan dette gøres i forskellige browsere:

http://minecookies.org/cookiehandtering/

Det er muligt at slette eller blokere for cookies, se afsnittet herunder

3.
parts
cookies

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Statistik og markedsføring

Google (Google Analytics, Google Adwords, YouTube)

Facebook

personoplysninger

generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du booker bord i en af vores restauranter, tilmelder dig vores nyhedsbrev, ansøger om job, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med booking af bord, ansøgning om job eller køb på vores website.

sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine reservationer af bord, køb og betalinger, ansøgninger samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode
for
opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse
af
oplysninger

Data om din adfærd på websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Wokshop anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Google kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på www.wokshop.dk og fremgår af https://privacy.google.com/

Vi benytter Facebook pixel, som hjælper os med at måle og personliggøre indhold og reklamer. Hvis du gerne vil læse mere om dette, så kan du læse om Facebooks privatlivspolitik på Facebook.com.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt
og
klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: allan@wokshop.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ejeroplysninger

Dette website ejes og publiceres af:
WOK SHOP ApS
Strandvejen 185
2900 Hellerup
32 52 61 21
kenneth@wokshop.dk

 

Copyright wokshop 2019 - All rights reserved