wokshop
cookie- &
persondatapolitik

Når du besøger vores website registrerer vi besøget i vores statistik (Google Analytics). Vi gemmer kun personlige informationer om dig, idet du selv indtaster dem i forbindelse med køb eller bestilling af bord – læs mere herom under Personoplysninger, Generelt.

Vi sætter desuden nogle cookies som blandet andet har til formål at få websitet til at fungere korrekt og give dig en god oplevelse på vores website – mere om cookies herunder.

cookies

Websitet anvender ”cookies”. Cookies er en tekstfil, som gemmes på din enhed (computer, mobil el. tilsvarende) med det formål at genkende denne enhed, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies, se afsnittet herunder

sletning
af dine
cookies

Ønsker du af en eller anden årsag at slette eller blokere for cookies, kan du på følgende link finde en vejledning til hvordan dette gøres i forskellige browsere:

http://minecookies.org/cookiehandtering/

Det er muligt at slette eller blokere for cookies, se afsnittet herunder

3.
parts
cookies

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Statistik og markedsføring

Google (Google Analytics, Google Adwords, YouTube)

Facebook

personoplysninger

generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du booker bord i en af vores restauranter, tilmelder dig vores nyhedsbrev, ansøger om job, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med booking af bord, ansøgning om job eller køb på vores website.

sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine reservationer af bord, køb og betalinger, ansøgninger samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode
for
opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse
af
oplysninger

Data om din adfærd på websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Wokshop anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Google kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på www.wokshop.dk og fremgår af https://privacy.google.com/

Vi benytter Facebook pixel, som hjælper os med at måle og personliggøre indhold og reklamer. Hvis du gerne vil læse mere om dette, så kan du læse om Facebooks privatlivspolitik på Facebook.com.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt
og
klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: allan@wokshop.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ejeroplysninger

Dette website ejes og publiceres af:
WOK SHOP ApS
Ny Adelgade 6
1104 København K
32 52 61 21
Kenneth@wokshop.dk

 

Copyright wokshop 2019 - All rights reserved