Selskaber hos Wokshop

Vi anbefaler ægte thailandsk ‘family dinner’, hvor hele bordet deler en række smagfulde retter. Er I et selskab på 8 eller derover, beder vi jer derfor blot om at vælge maden på forhånd, så vi kan gøre oplevelsen fuldendt. 

Vi har sammensat en sharing menu bestående af 9  smagfulde serveringer. Vi tilbyder ligeledes et udvalg af drikkemenuer, cocktails mv. som blot bestilles på aftenen. Vi glæder os til at give jer en fantastisk oplevelse.

 

Seasonal sharing menu

Menuen fås både i en klassisk og en vegansk version.


Snacks

Shrimp Chips
Sprøde og luftige rejechips. Serveres med sweet chili sauce.


Khao Yam
Thailandsk Cobb-salat med koriander, skalotteløg, ristet kokos, purløg, sprøde ris, lime, pomelo, thaibønner, kaffir limeskal,  palmesukkersauce og frisk chili. Serveres på vilde betelblade for en aromatisk og smagfuld oplevelse. VG, GF

Forret

Scallops with Tom Kha Sauce
Grillet kammusling i skal, serveret med en cremet kokosmælksdressing
og toppet med lime, koriander og frisk chili. GF


Chicken Meatballs with Tamarind Sauce
Saftige kyllingekødboller med forårsløg, serveret med tamarindsauce
og toppet med sesamfrø. GF


Fresh Spring Rolls
Frisk agurk, gulerod, salat, mynte og koriander rullet i rispapir. Serveres med krydret thaisauce, toppet med peanuts og sesamfrø. VG, GF

Hovedret

Drunken Noodles with Chicken
Tyndtskåret kylling stegt i wok med ægnudler, thaibønner, friske grønne peberkorn, stærk  thaibasilikum, javaingefær, kaffir limeblade, hvidløg og chili. Toppet med frisk chili, stegt sød thaibasilikum og sprøde løg.


Thai Beef with Salad
Grillet oksemørbrad med feldsalat, forårsløg, koriander, knust ristet ris, lime, rødløg, cherrytomater, agurk og mynte. Toppet med ristet chili.


Savoy Cabbage
Grillet savoykål med chilirelish og sprøde peanuts. VG


Chili selection
Et udvalg af chili på tre måder. Frisk og tørret chili samt prik nam pla lavet af frisk chili, fiskesauce og limejuice. HHH

Dessert

Raspberry Cake
Hindbærmousse på en crumblebund, toppet med friske hindbær og frysetørrede hindbær. VG

Vegan seasonal sharing menu

Snacks

Nothern Potato Chips
Luftige Chiang Mai-kartoffelchips, serveret med sweet chili sauce. VG, GF

Khao Yam
Thailandsk Cobb-salat med koriander, skalotteløg, ristet kokos, purløg, sprøde ris, lime, pomelo, thaibønner, kaffir limeskal,  palmesukkersauce og frisk chili. Serveres på vilde betelblade for en aromatisk og smagfuld oplevelse. VG, GF

Forret

Mushrooms with Tom Kha Sauce
Grillede bøgehatte med kokosmælksdressing, toppet med koriander
og frisk chili. Serveres i en sprød brødskal. VG, GF

Kaffir Lime Potato Pops
Kartoffelkroketter med kaffir lime, purløg og frisk chili. Serveres med blommesauce. VG, GF

Fresh Spring Rolls
Frisk agurk, gulerod, salat, mynte og koriander rullet i rispapir. Serveres med krydret thaisauce, toppet med peanuts og sesamfrø. VG, GF

Hovedret

Drunken Noodles with Soy Protein
Sojaprotein stegt i wok med nudler, thaibønner, friske grønne peberkorn, stærk
thaibasilikum, javaingefær, kaffir limeblade, hvidløg og chili. Toppet med frisk chili,
stegt sød thaibasilikum og sprøde løg. VG

Vegan Salad
Grillet seitan med feldsalat, forårsløg, koriander, knust ristet ris, lime, rødløg,
cherrytomater, agurk og mynte. Toppet med ristet chili. VG


Savoy Cabbage
Grillet savoykål med  chilirelish og sprøde peanuts. VG

Dessert

Raspberry Cake
Hindbærmousse på en crumblebund, toppet med friske hindbær
og frysetørrede hindbær. VG